Category: HoviCraft

HoviCraft tiedote 3.7.2016

Kiitämme kaikkia HoviCraftin pelaajia vuosista 2011-2016. Taival oli hieno yhteisöllinen kokemus. Rakensimme yhdessä 9 vaihtelevan kokoista Minecraft-maailmaa. Osa servereistä oli täysin avoimia ja julkisia, osa rajatun porukan pelisessioita. Kaikki maailmat omalla tavallaan antoisia. Toistaiseksi meillä ei ole suunnitelmia HoviCraft 10 -serveristä, mutta jos joskus sellaisen avaamme, niin tiedotamme asiasta kyllä sitten.

HoviCraft TIEDOTE

Hovicraft menee offline syyskuun lopussa, ehkä tuossa 24.9. tienoilla ja herää (toivottavasti) henkiin uudelleen sitten lokakuun alkupuolella, parin ensimmäisen viikon aikana. Katkos siis voi olla jotain viikosta kolmeen viikkoa kestoltaan. IP muuttuu samalla, joten servu.hovinet.com ei välttämättä heti ohjaa oikein. Ilmoitan suoran IP-osoitteen Skype-chatissa heti kun serverikin käynnistyy uudelleen.

HoviCraft VIII avattiin

Tänään aloitti 8. servumme. Yleisön toiveesta whitelist on poistettu ja servu on kolmosservun tapaan avoin kaikille. Banneja toki jaetaan jos aiemmista servuista tuttuja sääntöjä rikotaan.

HoviCraft 6 avattiin

6. serverimme aloitti toiminnan 27.10.2013. Samalla aiemmat HoviCraft 3.0 ja 4.0 suljettiin. Meillähän oli aikoihaan HoviCraft 2.0 vol.1 ja vol.2 joten siksi siirryimme nyt järjestysnumerona kuutoseen, eikä uuden servun nimeksi tullut 5.0, kun tätä on moni ihmetellyt. Julkinen avoin vanillaservu ei idioottipelaajien vuoksi toiminut. HC3.0:ssa oli niin paljon huijaamista, griefaamista, yms. että päädyimme nyt kuudennen …

Continue reading

HoviCraft servulta lyhyt videopäivitys

HoviCraft serverit päivittyivät 1.4.2 versioon

HoviCraft serverit päivittyivät 1.4.2 versioon.

HoviCraft 1.0 vuoden peluun jälkeen

Muutosvideosarjassa tällä kertaa käsittelyssä 1.0 servun Wanha kaupunki. Kakkososa käsittelee Modernia kaupunkia.

HoviCraft 3.0 noin kuukauden peluun jälkeen

Servulla on nyt pelattu noin kuukausi, tässä lyhyt katsaus siihen, miten pelaajat ovat muokanneet maastoa.

HoviCraft 3.0 koki pieniä suuria muutoksia tänään

servu.hovinet.com 3.0 on nyt 19.8. alkaen täysin avoin servu, entiset säännöt ovat voimassa, mutta nyt kaikki aloittavat survivalina. Spawn on uudistettu ja sijoitettu kartalla uuteen paikkaan. Wanhat pelaajat ovat “siirtyneet” kauas spawnilta. Servulla on edelleen vaikeustasona hard ja pvp on päällä. Servu on jatkossakin 24/7 päällä, poislukien pelin tai Windowsin päivitysten asennukset ja niistä johtuvat …

Continue reading

HoviCraft 3.0 alkoi tänään!

[important]Aloitimme uuden serverin tänään tutulla paikalla osoitteessa servu.hovinet.com[/important] Uuden 3.0 serverin keskustelufoorumi ja säännöt! HoviCraft 1.0 löytyy edelleen halukkaille osoitteesta servu.hovinet.com:25570. HoviCraft 2.0 servu on suljettu pois käytöstä.   Päivitettyä kuvaa: (Klikkaamalla suurempi kuva)

HoviCraft 1.0 kartta on päivitetty

HoviCraft 1.0 kartta Parin kuukauden tauon jälkeen kartta on päivitetty.

HoviCraft serverit päivitetty versioon 1.2.5

[important]HoviCraft serverit ovat nyt versiossa 1.2.5 [/important] 1.0 serveri on päällä koko pääsiäisloman ajan ellei serverikone sekoile… 2.0 serveri on ollut n. viikon kiinni, katsotaan pääsiäisen jälkeen taas peliaikoja sinne.

HoviCraft serverit päivitetty versioon 1.2.4

Molemmat HoviCraft serverit ajavat nyt versiota 1.2.4  2.0 serveriä ollaan pelattu noin 2-4 iltana viikossa, kerrallaan 1-4 tunnin sessioita. Lisäpelaajat ovat tervetulleita, kaikilla 1.0:n pelaajilla on siis myös pääsy kakkosservulle.

HoviCraft 1.0 tiedotteita

– Neljänneksi adminiksi on valittu Waarenstrain. – Joonacx:n bannit on kumottu, mutta ne annetaan pysyvänä takaisin jos sääntörikkeitä esiintyy. – Viides admin on haussa lopummalla kevättä – jos pelaajamäärä kasvaa ja tarvetta on lisävalvonnalle.  

HoviCraft 2.0 re-opened

HoviCraft 2.0 on avattu uudelleen. Nyt karttana toimii Minecraft 1.2.3 versiossa luotu kartta, jossa on pienehkö kaupunki muureineen ja kaupungissa 20 tonttia neljässä kaupunginosassa. Keskeltä löytyy tori, jossa on myös Viisauden halli sisältäen serverin säännöt. Tämä serveri ei ole jatkuvasti päällä, vaan se käynnistetään silloin kun sille on kysyntää eli toisinsanoen Skypen HoviCraft-chatissa on 2 …

Continue reading

HoviCraft servu päivitetty 1.2.3 versioon!

[important]HoviCraft päivitetty 1.2.3 versioon![/important] Suurimpana muutoksena uusi 256b korkea kartta, lue muista uudistuksista alla olevasta linkistä. Versiohistoria Minecraft Wikissä

Minecraft 1.2.3 julkaistu

Minecraftin uusin versio on 1.2.3 tällä hetkellä. 1.2.2 versioon nähden on korjattuna valobugeja sekä zombien palaminen auringossa.   HoviCraft serveri on edelleen versiossa 1.1. Päivitys tehtäneen sunnuntaina uusimpaan versioon.