Category: Animation

The Story of Winter Village

Ho ho ho!Merry XMAS and Happy New Year from Winter Village! But what really happens in Santa’s Workshop? Link for ENGLISH version: https://youtu.be/is_hVz3s_94 Gallery: https://hovinet.galleria.fi/kuvat/LEG… Link for music video (no story): https://youtu.be/GpQM4CMc9os Linkki suomenkieliseen (FIN) versioon: https://youtu.be/WXTHBhLrLFU MOC built by Janne Kortelainen in 2022. Narrator: the legendary Mauri Majanoja. Thanks to Matti and Mikko Kortelainen. …

Continue reading

Tänään 24.7.2022 on tiimimme 20-vuotisjuhlapäivä.

Aiempina vuosina tiimimme on tasaisesti julkaissut uusia animaatioita, mutta ei enää vuoden 2014 jälkeen. Olemme sen jälkeen olleet toki aktiivisia suomalaisen palikkaharrastukseen keskittyvän www.palikkatakomo.org -sivuston parissa, MOC-rakentelun parissa https://hovinet.galleria.fi/kuvat/LEGO-rakentelua/ sekä LEGO-näyttelyjen järjestelyissä https://hovinet.galleria.fi/kuvat/Palikkatakomo/ . Kuten kaikki tietävät, teimme vuosikausia KastleVania 4 -animaatioelokuvaa, emmekä sen jälkeen ehtineet tehdä kuin 2 animaatiota kun elämänmuutosten ja työkiireiden myötä …

Continue reading

KastleVania 4 offline?

KastleVania 4 ei ole ollut saatavilla online 21.5.2017-1.1.2019. Pahoittelut asiasta. Nyt leffa on jälleen katsottavissa YouTubesta. 2005-2012 oli melkoinen matka opetella/tehdä täysipitkä animaatioelokuva. Kiitos kaikille leffan faneille kärsivällisyydestä odottaa tätä teosta ja niistä sadoista kannustavista kommenteista, joita valmis leffa sitten sai. Laskeskelimme, että ainakin 30000 suomalaista on leffamme nähnyt ja monella se myös löytyy omasta …

Continue reading

KastleVania 1-4 DVD:n painoerä 2/2

KastleVaniaa on jälleen saatavilla! KastleVania 1-4 DVD:n 2. painos saapui näin 3v ensimmäisen jälkeen. 25.11.2012 oli siis päivämäärä, jolloin leffa alunperin valmistui. Levyjä on nyt saatavilla Palikkatakomon näyttelyissä, esim. helmikuussa Imatralla, kesäkuussa Harjavallassa ja lokakuussa Espoossa PiiPoon tapahtumassa vuonna 2016.

Rainbow Troops 10v

10 vuotta sitten julkaisemamme Rainbow Six -peliin pohjautuva animaatio LeGops -järjestön iskujoukoista on saavuttanut 10000 katsojan rajapyykin.

KastleVania 2v YouTubessa

12.1.2013 tube-kanavallemme oli melkoinen ryntäys kun KastleVania 4 julkaistiin. Saimme viikon verran paistatella netti-ilmiönä ja jopa ihmiset Konamilla huomioivat animaatiomme :) Vähemmälle tosin jäi animaation 500kpl DVD-julkaisun huomio. Paljon levyjä jaettiin messuilla Helsingissä, loput Ilmajoella ja Imatralla. Onneksi edes osa suomalaisista huomioi “sinä päätät hinnan” politiikan. Oltiin toki varauduttu nollatuloon, siispä iso kiitos teille kaikille …

Continue reading

Five Schools of Magic: Chapter 1 – Conjuration

44. animaatiomme Palikkatakomon animaatiokilpailuun: “Magiaa modernissa maailmassa”. Videomme hautui pitkän aikaa. TheQ heitti kovan haasteen määrätessään, että taikuus on esitettävä palikoilla, ilman tietokonetehosteita. Vaniaa tehdessä olimme tottuneet helpompaan tapaan, eli tehosteisiin Trakulan taioissa yms. Nyt piti miettiä tarinaa, ideoita, taikuustehosteita jne. ja tällä kertaa teimme jopa suunnitelman ennen kuvaamista! Joululomalla sitten oli aikaa rakentaa lavasteita, …

Continue reading

Uusi studio, uusi kamera ja uusi animaatio: “HOViNET reboot”

Viimeinkin uusi video tiimiltämme. 43. video palaa siihen, mistä aloitimme, eli ihan ensimmäisessä videossamme oli muutama irrallinen elementti: auto ajaa kadulla, auto tekee U-käännöksen, mies kävelee ulos talostaan ja kaatuu selälleen. Nämä elementit otettiin uudelleenkuvattavaksi uusitussa studiossamme ja syntyi 30sek tarina, jossa mopoauto kiusaa vanhuksen päivää.

HOViNET 2003 Collection

HOViNET team tuotti vuosikymmen sitten peräti 12 videota kalenterivuoden 2003 aikana. Tuosta tuotteliaasta vuodesta on nyt kulunut sopiva pyöreä 10 vuotta, joten julkaisimme kaikki 12 videota yhtenä pötkönä, josta on helppo vilkaista läpi wanhat teokset.

KastleVania 4: Vanian Legenda – finally@YouTube

KASTLEVANIA IV: VANIAN LEGENDA: http://youtu.be/BcOHWQBXujw MAIN MENU: http://youtu.be/uO1cx_c75VE running time: 146min year of production: 2012 category: animation/adventure/fantasy other info: 110’000 pictures, 12-20 fps, thousands of hours of work to build, animate and edit. format: 16:9, color sound: stereo subtitles: english, suomi http://www.hovinet.com Facebook: http://goo.gl/JszrU Twitter: https://twitter.com/hovinet A story about freedom, death and revenge KastleVania 4 …

Continue reading

KV4 Clip: NES tribute

On aika julkaista viimeinen KV4 clippi, joka on puhdas kunnianosoitus Konamin mainiolle ja pitkäikäiselle CastleVania pelisarjalle. Tämä video tyylittelee CastleVania 1-3 pelien ulkoasussa. 8-bittistä grafiikka lähdettiin jäljittelemään unohtamatta LEGO-teemaamme.

KastleVanian julkaisu lähestyy!

Sunnuntaina 13.1. Vania on tulossa YouTubeen… DVD on edelleen saatavilla myös: Takomon foorumilla on ketju aiheesta

KV4 Clip: Düüm

KastleVanian YouTube -julkaisu lähestyy, tässä seuraava KV4 Clip: “Düüm” Pimeyden voima kutsuu epäkuolleita vaeltamaan maan pinnalle. Myös valepastorit kokevat pimeyden kosketuksen.

KV4 Clip: Veronkerääjät

Imperialistien kohtuuton verotus ajaa maalaiskylän moraalin alas.

KV4 Clip: Rotansyöjät tyrmässä

KastleVillan kylästä vangitut fantasiahahmot, alkemisti Goffheat ja haltija Waarenstrain löytyvät imperialistien tyrmästä kinastelemasta rotta-ateriasta.

KastleVania 4: Vanian Legenda DVD:t ovat saapuneet!

KV4 Clip: Lonksun turvotus

Nälän maa. Suuren kuolleen aavikon ylityksessä on ongelmansa, eikä ahmatti-taika sitä yhtään auta.

KV4 Clip: Prologi

KastleVanian intro kertoo mitä tapahtui 50v ennen leffan varsinaisia tapahtumia. Simo Bellmount oli vielä tuolloin voimissaan ja Welhon kanssa he virittävät ansaa Lordi Trakulalle. Nämä tapahtumat siis tapahtuvat myös KastleVania kolmosen lopussa. Sekavaa?

KV4 Clip: Miekka & Magia

Teräs vastaan magia.

KastleVania 4: Final Teaser

Nyt ei auta muu kuin odottaa! KastleVania 4 on saanut nyt YouTuben julkaisupäivämäärän 13.1.13 Toivomme nyt että saamme DVD:n ennen tätä jaettua ääninäyttelijöille ja lisäksi myös Palikkatakomolla halukkuutensa ilmaisseille. DVD on kuitenkin se primary julkaisumme.