Monthly Archive: March 2012

Mar 24

KastleVanian äänitestit osa2 on julkaistu!

KastleVanian äänitykset etenevät hyvää tahtia, tässä näytteessä ovat mukana seuraavat ääninäyttelijät: E.A.Kaukiainen, Mauri Majanoja, Matti Kortelainen, Joonas Alitalo, Toni Määttänen ja Kalle Rajala-Rahko.

Mar 23

HoviCraft serverit päivitetty versioon 1.2.4

Molemmat HoviCraft serverit ajavat nyt versiota 1.2.4  2.0 serveriä ollaan pelattu noin 2-4 iltana viikossa, kerrallaan 1-4 tunnin sessioita. Lisäpelaajat ovat tervetulleita, kaikilla 1.0:n pelaajilla on siis myös pääsy kakkosservulle.

Mar 18

HoviCraft 1.0 tiedotteita

– Neljänneksi adminiksi on valittu Waarenstrain. – Joonacx:n bannit on kumottu, mutta ne annetaan pysyvänä takaisin jos sääntörikkeitä esiintyy. – Viides admin on haussa lopummalla kevättä – jos pelaajamäärä kasvaa ja tarvetta on lisävalvonnalle.  

Mar 04

HoviCraft 2.0 re-opened

HoviCraft 2.0 on avattu uudelleen. Nyt karttana toimii Minecraft 1.2.3 versiossa luotu kartta, jossa on pienehkö kaupunki muureineen ja kaupungissa 20 tonttia neljässä kaupunginosassa. Keskeltä löytyy tori, jossa on myös Viisauden halli sisältäen serverin säännöt. Tämä serveri ei ole jatkuvasti päällä, vaan se käynnistetään silloin kun sille on kysyntää eli toisinsanoen Skypen HoviCraft-chatissa on 2 …

Continue reading »

Mar 04

HoviCraft servu päivitetty 1.2.3 versioon!

[important]HoviCraft päivitetty 1.2.3 versioon![/important] Suurimpana muutoksena uusi 256b korkea kartta, lue muista uudistuksista alla olevasta linkistä. Versiohistoria Minecraft Wikissä

Mar 02

KastleVanian äänitestit osa1

KastleVanian ääninäyttely on käynnissä ja tähän videoon koostin ihan ensimmäisiä jo nauhoitettuja repliikkejä. Lisää teaser-materiaalia tulee jatkossa.

Mar 02

Minecraft 1.2.3 julkaistu

Minecraftin uusin versio on 1.2.3 tällä hetkellä. 1.2.2 versioon nähden on korjattuna valobugeja sekä zombien palaminen auringossa.   HoviCraft serveri on edelleen versiossa 1.1. Päivitys tehtäneen sunnuntaina uusimpaan versioon.

Mar 01

Hovinet.comin uudet sivut avataan

1.3.2012 avataan nyt järjestyksessä yhdeksäs versio kotisivuistamme, joskin tällä kertaa kyseessä on suurin muutos sivujemme rakenteeseen ja toimintaan. Vastaavan luokan muutos koettiin viimeksi kesällä 2003 kun yhden sivun käsittänyt kotisivumme siirtyi frame-pohjaiseen n. 10 sivun sivustomalliin. Tätä vanhaa frame-sivustoa sitten päivitettiin vuosien mittaan kahdeksaan eri muotoon, kunnes nyt Hovinetin 10-vuotis juhlavuonna 2012 päätimme tehdä suuremman …

Continue reading »