December 2012 archive

KastleVania 4: Vanian Legenda DVD:t ovat saapuneet!

KV4 Clip: Lonksun turvotus

Nälän maa. Suuren kuolleen aavikon ylityksessä on ongelmansa, eikä ahmatti-taika sitä yhtään auta.

KV4 Clip: Prologi

KastleVanian intro kertoo mitä tapahtui 50v ennen leffan varsinaisia tapahtumia. Simo Bellmount oli vielä tuolloin voimissaan ja Welhon kanssa he virittävät ansaa Lordi Trakulalle. Nämä tapahtumat siis tapahtuvat myös KastleVania kolmosen lopussa. Sekavaa?

KV4 Clip: Miekka & Magia

Teräs vastaan magia.

KastleVania 4: Final Teaser

Nyt ei auta muu kuin odottaa! KastleVania 4 on saanut nyt YouTuben julkaisupäivämäärän 13.1.13 Toivomme nyt että saamme DVD:n ennen tätä jaettua ääninäyttelijöille ja lisäksi myös Palikkatakomolla halukkuutensa ilmaisseille. DVD on kuitenkin se primary julkaisumme.

KV4 Clip: Ukalachan on havaittu

Ukalachan on havaittu Pohjoisella merellä, KastleVanian rannoilla ja jopa Düümin lahdella. Se vaistoaa pienetkin häiriötekijät vedessä kaakinpaskomien päästä ja hallitsee koko Vanian lahtea.

KV4 Clip: Mortyria vs. Yoshisada

“Härmälammen taistelu” oli ensimmäisenä editoitu taistelukohtaus. Tämä editoitiin valmiiksi jo Jouluna 2007. Pimeyden magian voimilla rinnakkaisulottuvuudesta summonoitu Mortyria, vahva maaginen olento, hyökkää eliittisarvijaakko Yoshisadan kimppuun.

KV4 Clip: Uskossaan vahvat

Balmolagin palvojat ovat omituista joukkoa. Porukka tunnetaan myös “veljeskuntana”, joka on rakentanut valtansa tyhmien kansalaisten pelkojen varaan. He keräävät lahjoituksia jatkuvasti ja kukaan ei tiedä heidän oikeita tarkoitusperiään, sillä kyse on lähinnä heidän pyörittämästään teatteriesityksestä, jolla he ylläpitävät omaa elintasoaan.

KV4 Clip: Pyhä Vartija

Toinen esimulgaisu esittelee Louhilaakson pyhää temppeliä ja sen pyhää vartijaa.

KV4 Clip: Shamaanin kertomus

Luvatusti julkaisemme YouTube-sukupolvelle lyhyitä animaatioleikkeitä, joiden kesto on muutamien minuuttien luokkaa. Itse 146min pitkä elokuva tulee Tubeen sitten myöhemmin. Ensimmäinen clippi on Shamaanin kertomus, jossa Utagawa Hirosike kertoo mitä hän tietää Trakulan menneisyydestä ja miten Trakulan voisi tuhota.