HoviCraft 2.0 re-opened

HoviCraft 2.0 on avattu uudelleen. Nyt karttana toimii Minecraft 1.2.3 versiossa luotu kartta, jossa on pienehkö kaupunki muureineen ja kaupungissa 20 tonttia neljässä kaupunginosassa. Keskeltä löytyy tori, jossa on myös Viisauden halli sisältäen serverin säännöt.
Tämä serveri ei ole jatkuvasti päällä, vaan se käynnistetään silloin kun sille on kysyntää eli toisinsanoen Skypen HoviCraft-chatissa on 2 tai enemmän pelaajia, jotka sopivat pelaamisesta Erythronin kanssa.
Serverillä on whitelist ja se on sama kuin HoviCraft 1.0:ssa.
Serverillä on myös PvP päällä, mutta toisten tappaminen on sallittua vain erillisillä punaisella villalla merkityillä PvP-alueilla, joihin mennään taistelemaan yhteisellä sopimuksella.

1 comment

    • JanskuX7910 on 13.04.2012 at 20:28
    • Reply

    perus pelaaja en grief

Leave a Reply

Your email address will not be published.