KastleVania 4: Vanian Legenda valmistui 25.11.2012

HOViNET teamin massiivinen stop-motion-animaatio, KV4, valmistui 25.11.2012 kun tiimimme katsoi teoksen läpi ja totesi että nyt viimeinkin video, musiikkiraita, ääninäyttelyt ja äänitehosteet ovat sillä tavalla tehty kuin suurinpiirtein ne halusimmekin olevan. Luonnollisestikin videoon vielä jäi bugeja, mutta onpahan bongattavaa katsojille niistä sitten.

KASTLEVANIA IV: VANIAN LEGENDA – INFO
kesto: 146min
tuotantovuosi: 2012
laji: animaatio/seikkailu
www.hovinet.com
levy: DVD-9
kuvaformaatti: 16:9, väri
ääniraita: stereo
tekstit: english, suomi

Urhoolliset videomme esikatselijat ovat myös kirjoittaneet arvionsa leffasta:
ptLeskisen arvio
Motormeatin arvio

Seuraava askel KastleVanian suhteen on se, että videosta koitetaan saada DVD painoon. Kun DVD sitten jossain vaiheessa valmistuu ja lähetetään palkkiona ääninäyttelijöille, niin sen jälkeen DVD tulee saataville muillekin. Vasta tämän jälkeen vielä määrittämättömänä päivänä koko video tulee katsottavaksi myös YouTubeen. Videosta julkaistaan toki lyhyempiä minitarinoita YouTubeen, joten odotteluaikaa helpotetaan.
Projektin vaiheista infotaan täällä sivullamme, twitterissä, facebookissa ja palikkatakomossa.

Uutta materiaalia odottaessa sopii vilkaista ModelExpo2012:lla esitetty Traileri:

Tarina vapaudesta, kuolemasta ja kostosta.
KastleVania 4 kertoo Bellmountin klaanin historiasta ja siitä kuinka suvun nuorimman jäsenen on nyt kohdattava entistäkin voimakkaampana palannut vanha vihollinen. Simo Bellmount saa ennakkoaavistuksen pahuuden voimien paluusta ja lähettää pojanpoikansa Justuksen matkaan tutkimaan tilannetta Vanian maassa. Matkallaan Justus oppii paljon Vanian maan lähihistoriasta ja sen neljästä provinssista johtajineen sekä kolmesta legendaarisesta artifaktista, joiden voimat yhdistämällä syntyisi voittamaton ase, Manasplinter.
Justus päätyy asumaan isoenonsa luo KastleVillan maalaiskylään ja johtamaan kansan vapaustaistelua sortajia vastaan. Traagisten tapahtumien jälkeen ja pelottavien todisteiden puhuessa Lordi Trakulan paluusta Justuksen on uusien tuttaviensa kanssa aloitettava suuri matka tarkoituksenaan löytää artifaktit ja tuoda jälleen tasapaino Vanian maahan. Justus Bellmountin, Seppä Fisgars Jr:n, Alkemisti Goffheatin ja kumppaneiden on nyt käytettävä kaikki keinot tuhotakseen Lordi Trakula.
Valmistaudu unohtumattomalle seikkailumatkalle Vanian maailmaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.