KastleVania 4: Vanian Legenda – finally@YouTube

KASTLEVANIA IV: VANIAN LEGENDA:
http://youtu.be/BcOHWQBXujw
MAIN MENU: http://youtu.be/uO1cx_c75VE

running time: 146min
year of production: 2012
category: animation/adventure/fantasy
other info: 110’000 pictures, 12-20 fps, thousands of hours of work to build, animate and edit.
format: 16:9, color
sound: stereo
subtitles: english, suomi
http://www.hovinet.com
Facebook: http://goo.gl/JszrU
Twitter: https://twitter.com/hovinet

A story about freedom, death and revenge

KastleVania 4 tells about history of the Bellmount clan and how the youngest member of the family has to face the old nemesis stronger than ever before. Simo Bellmount anticipates the return of forces of evil and sends his grandson to examine the situation in the land of Vania. On his journey, Justus learns a lot about history of the land of Vania, its four provinces with their leaders and about the three legendary artifacts, the combination of which would create the ultimate weapon, the Manasplinter.
Justus ends up living at his grand-uncle’s inn in the peasant village of KastleVilla and leading its people against their oppressors. In light of tragic events and frightening evidence on return of Lord Trakula, Justus must begin a great quest to seek the artifacts and bring forth the balance to the land of Vania. Justus Bellmount, Fisgars Jr. the Blacksmith, Goffheat the Alchemist and the companions must use all means available to defeat Lord Trakula. Prepare for a journey never to forget in the land of Vania!

Phew, We can’t even now realise it’s been 90 months since we started this animation.
We have to say a huge thanks to everyone who has helped and supported us in making this film over the past seven+ years.

©2012 HOViNET team

—–
Tarina vapaudesta, kuolemasta ja kostosta.

KastleVania 4 kertoo Bellmountin klaanin historiasta ja siitä kuinka suvun nuorimman jäsenen on nyt kohdattava entistäkin voimakkaampana palannut vanha vihollinen. Simo Bellmount saa ennakkoaavistuksen pahuuden voimien paluusta ja lähettää pojanpoikansa Justuksen matkaan tutkimaan tilannetta Vanian maassa. Matkallaan Justus oppii paljon Vanian maan lähihistoriasta ja sen neljästä provinssista johtajineen sekä kolmesta legendaarisesta artifaktista, joiden voimat yhdistämällä syntyisi voittamaton ase, Manasplinter.
Justus päätyy asumaan isoenonsa luo KastleVillan maalaiskylään ja johtamaan kansan vapaustaistelua sortajia vastaan. Traagisten tapahtumien jälkeen ja pelottavien todisteiden puhuessa Lordi Trakulan paluusta Justuksen on uusien tuttaviensa kanssa aloitettava suuri matka tarkoituksenaan löytää artifaktit ja tuoda jälleen tasapaino Vanian maahan. Justus Bellmountin, Seppä Fisgars Jr:n, Alkemisti Goffheatin ja kumppaneiden on nyt käytettävä kaikki keinot tuhotakseen Lordi Trakula.
Valmistaudu unohtumattomalle seikkailumatkalle Vanian maailmaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.