«

»

Oct 28

HoviCraft 6 avattiin

HC6
6. serverimme aloitti toiminnan 27.10.2013. Samalla aiemmat HoviCraft 3.0 ja 4.0 suljettiin.
Meillähän oli aikoihaan HoviCraft 2.0 vol.1 ja vol.2 joten siksi siirryimme nyt järjestysnumerona kuutoseen, eikä uuden servun nimeksi tullut 5.0, kun tätä on moni ihmetellyt.

Julkinen avoin vanillaservu ei idioottipelaajien vuoksi toiminut. HC3.0:ssa oli niin paljon huijaamista, griefaamista, yms. että päädyimme nyt kuudennen servun myötä palaamaan takaisin whitelist:n käyttöön.
Servulla pelataan aikaisempien sääntöjen mukaan. Varastelu, tuhoaminen, polttaminen, eläinten sukupuuttoon tappaminen yms. häröily on kiellettyä. Servulla on regeneraatio pois päältä, eli sydämet palaavat vain potioneilla tai kultaomenoilla. Lisäksi Spawnilla on Beacon, jonka lähettyvillä hahmo paranee itsestään.
Karttatyyppinä on uusi AMPLIFIED ja myös PvP on päällä.

9 comments

Skip to comment form

 1. rasmus

  Pääsiskö sinne white listalle

 2. Erythron

  Whitelistalle pääsee jos tuntee jonkun jo pelissä olevan, sitten siellä pelin sisällä pelaajat pyytää kavereitaan listalle Hovinetin pelaajilta, jotka lisäävät uusia harkinnan mukaan.

 3. pc_poika

  olisiko mitenkään mahdollista että pääsisin uuteen hovicraftiin esim kokeilu jaksolle? esim olen kuukauden nätisti saisin jatkaa siellä??? olisiko tämä mitenkään mahdollista

 4. McSpike

  Niinno miekin mietin pääsisinköhä whitelistalle. Joskus kauvan sitte mie pelailin kolmosella, SuperCreeperPro-accountilla. Siellä tutustuin porukkaan, muttei vissiikää niistä ketkä kutsu miut sinne ni kukaa enää pelaa.

 5. Hovin pelaaja

  Ehdoittaisin, että sulkisitte HC VI:n ja avaisitte HoviCraft 8.0:n ilman regeneraatiota ja whitelistiä. Spawnin pistäminen 50 000b päähän aktiivipelaajista toimii hyvin ja muut pelaajat voivat hyvin kävellä sen verran kauas spawnista ettei kotia grieffata. Lisäksi monet kavereistani haluaisivat aloittaa uuden mapin. Pelaajia saataisiin enemmän ja uusia aktiivijäseniä voisi ilmeentyä whitelistin poistuttua. Nykyisellä servulla kun ei tahdo olla pelaajia.

 6. jonesman

  Hei pääsisinkö whitelistille sinne servulle

 7. miksu

  Haluisin whitelistalle. olen aikasemmin pelannut servuillanne. :)

 8. PvP_Tyyppi

  Oisko mahollista että minä, eli PvP_Tyyppi ja mun kaveri NalleZ_PvP päästäis vaik kuukaueks testiin ja jos ei rikota sääntojä nii päästäis sinne kokonaan koska ei ei tykätä grieffata/raidata?????

 9. Erythron

  Ei ole mahdollista. Niin paljon huonoja kokemuksia on ollut. Tällä hetkellä servu.hovinet.com on käynnissä HoviCraft 8.0 ja se on vapaasti käytettävissä.
  Jatkossa teemme uuden suljetun serkun vain oman tuttavapiirimme käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>