Tänään 24.7.2022 on tiimimme 20-vuotisjuhlapäivä.

Aiempina vuosina tiimimme on tasaisesti julkaissut uusia animaatioita, mutta ei enää vuoden 2014 jälkeen. Olemme sen jälkeen olleet toki aktiivisia suomalaisen palikkaharrastukseen keskittyvän www.palikkatakomo.org -sivuston parissa, MOC-rakentelun parissa https://hovinet.galleria.fi/kuvat/LEGO-rakentelua/ sekä LEGO-näyttelyjen järjestelyissä https://hovinet.galleria.fi/kuvat/Palikkatakomo/ .

Kuten kaikki tietävät, teimme vuosikausia KastleVania 4 -animaatioelokuvaa, emmekä sen jälkeen ehtineet tehdä kuin 2 animaatiota kun elämänmuutosten ja työkiireiden myötä animaatioiden tekeminen hiipui. Lisäksi olen pohtinut että the LEGO Movie tappoi pitkälti animaatioscenen, koska se osoitti miten aidon näköistä stop motionia vastaavaa videota isot studiot voivat tehdä suht helposti ja sen jälkeen harrastajien on nyrkkipajoissaan enää vaikea löytää motivaatiota käyttää kuukausia muutaman minuutin videon tekemiseen.

Uutta animaatiota ei siis tule, mutta iloksenne voimme kertoa että olemme vihdoin palauttaneet kaikki 44 animaatiotamme takaisin YouTubeen! Löydät ne kanavaltamme tai helpommin julkaisujärjestyksessä sivuiltamme: http://hovinet.com/?page_id=6

Olemme lisäksi myös päivittäneet www.hovinet.com sivustomme, enää ei pitäisi löytyä rikkinäisiä linkkejä tms.
Meidät löydät myös seuraavista:
Discord: https://discord.gg/B5B9RJhF
Palikkatakomo RY: http://www.palikkatakomo.org
Instagram: https://www.instagram.com/erythron/?hl=fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.