Production

HOViNET has released 44 Brickfilms.

Here’s the list of them all (but for now descriptions are only in Finnish, sorry)
More videos on our YouTube channel

HOViNET on julkaissut 44 LEGO-animaatiota vuosina 2002-2014. 

Tässä listauksessa animaatiot ovat uusimmasta vanhimpaan, YouTube-/latauslinkkeineen listattuna.
Lisää testivideoita ja muita teoksia löytyy YouTube-kanavaltamme.

2014 jälkeen tiimimme on siirtynyt animaatioista MOC -rakentelun pariin ja meidät tavoittaa esim. seuraavista paikoista:
Discord: https://discord.gg/B5B9RJhF
Palikkatakomo RY: http://www.palikkatakomo.org
Facebook: https://www.facebook.com/groups/palikkatakomo
Instagram: https://www.instagram.com/erythron/?hl=fi
44. animaatiomme Palikkatakomon animaatiokilpailuun: “Magiaa modernissa maailmassa”. Videomme hautui pitkän aikaa. TheQ heitti kovan haasteen määrätessään, että taikuus on esitettävä palikoilla, ilman tietokonetehosteita. Vaniaa tehdessä olimme tottuneet helpompaan tapaan, eli tehosteisiin Trakulan taioissa yms. Nyt piti miettiä tarinaa, ideoita, taikuustehosteita jne. ja tällä kertaa teimme jopa suunnitelman ennen kuvaamista! Joululomalla sitten oli aikaa rakentaa lavasteita, kehitellä liikettä lavasteisiin moottoreilla ja kuvata 2500 kuvaa animaatiota varten. Tammikuun puolella sitten äänitettiin ja editoitiin. Kokonaisuutena 5min videon tekemiseen meni noin 9 täyttä päivää, mutta alustavaa ideointia ja tuumailua enemmän. En edelleenkään pidä 3-5kk kisa-aikaa pitkänä, koska animointi ja tiivis editointi tarvitsee käytännössä loman/vapaapäiviä, joita ei ihan jatkuvasti ole tarjolla. Oli nimittäin suhteellisen työläs projekti, parempi kuvanlaatu tuo omat haasteensa ja vaatimuksensa editointiinkin. Ainakin nyt yritimme tehdä kansainväliset kriteerit täyttävää teosta, jossa mikään osa-alue ei ole huitaisten tehty, vaan kaikkeen on kiinnitetty erityistä huomiota. Erityismaininnan antaisimme PF-moottoroidulle ja led-valaistulle takalle, joka ratkaisi ikuisuusongelman tulen animoinnista. Samoin PF-tekniikka toteutti avaruudelliset visiomme. Joten rakennuksetkaan eivät enää olleet staattisia teoksia pelkästään.
Tuotantovuosi 2014 – Kesto: 5min 9s
YouTube
43. video palaa siihen, mistä aloitimme, eli ihan ensimmäisessä videossamme oli muutama irrallinen elementti: auto ajaa kadulla, auto tekee U-käännöksen, mies kävelee ulos talostaan ja kaatuu selälleen.
Nämä elementit otettiin uudelleenkuvattavaksi uusitussa studiossamme ja syntyi 30sek tarina, jossa mopoauto kiusaa vanhuksen päivää.
Tuotantovuosi 2013 – Kesto: 58s
YouTubeKastleVania 4: Vanian Legenda (2012) on IMDb

running time: 146min ¤ year of production: 2012 ¤ category: adventure/fantasy
other info: 110’000 pictures, 12-20 fps, thousands of hours of work to build, animate and edit.
format: 16:9, color ¤ sound: stereo ¤ subtitles: english, suomi

KastleVania 4 tells about history of the Bellmount clan and how the youngest member of the family has to face the old nemesis stronger than ever before. Simo Bellmount anticipates the return of forces of evil and sends his grandson to examine the situation in the land of Vania. On his journey, Justus learns a lot about history of the land of Vania, its four provinces with their leaders and about the three legendary artifacts, the combination of which would create the ultimate weapon, the Manasplinter.
Justus ends up living at his grand-uncle’s inn in the peasant village of KastleVilla and leading its people against their oppressors. In light of tragic events and frightening evidence on return of Lord Trakula, Justus must begin a great quest to seek the artifacts and bring forth the balance to the land of Vania. Justus Bellmount, Fisgars Jr. the Blacksmith, Goffheat the Alchemist and the companions must use all means available to defeat Lord Trakula. Prepare for a journey never to forget in the land of Vania!

KastleVania 4 kertoo Bellmountin klaanin historiasta ja siitä kuinka suvun nuorimman jäsenen on nyt kohdattava entistäkin voimakkaampana palannut vanha vihollinen. Simo Bellmount saa ennakkoaavistuksen pahuuden voimien paluusta ja lähettää pojanpoikansa Justuksen matkaan tutkimaan tilannetta Vanian maassa. Matkallaan Justus oppii paljon Vanian maan lähihistoriasta ja sen neljästä provinssista johtajineen sekä kolmesta legendaarisesta artifaktista, joiden voimat yhdistämällä syntyisi voittamaton ase, Manasplinter.
Justus päätyy asumaan isoenonsa luo KastleVillan maalaiskylään ja johtamaan kansan vapaustaistelua sortajia vastaan. Traagisten tapahtumien jälkeen ja pelottavien todisteiden puhuessa Lordi Trakulan paluusta Justuksen on uusien tuttaviensa kanssa aloitettava suuri matka tarkoituksenaan löytää artifaktit ja tuoda jälleen tasapaino Vanian maahan. Justus Bellmountin, Seppä Fisgars Jr:n, Alkemisti Goffheatin ja kumppaneiden on nyt käytettävä kaikki keinot tuhotakseen Lordi Trakula.
Tätä animaatiota tehtiin yli seitsemän vuotta harrastusprojektina ja 25.11.2012 se viimeinkin valmistui.
Tuotantovuosi 2012 – Kesto: 2h 26min
YouTube Video's homepage
Synkkä yö, Düümin temppelin hautuumaa, vainooja pimeydessä ja taikoja. Zombien nousu odottaa vain tapahtumistaan. Tämä toinen Halloween -videomme on samalla preview-clip KastleVaniasta.
Tuotantovuosi 2009 – Kesto: 1min 39s
YouTube
Tällä kertaa jotain erilaista testiin. 100% CGI:tä eli ei ollenkaan stopmotionia käytetty tässä avaruusvideo -kokeilussamme.
Tuotantovuosi 2009 – Kesto: 2min 58s
YouTube
KastleVanian kuvamateriaalista koostettu lyhyt Halloween -video.
Tuotantovuosi 2008 – Kesto: 59s
YouTube
Miten LEGO-animaatioita tehdään? Miten ne kuvataan ja editoidaan? HOViNET teki lyhyen esittelyvideon ja samalla valmistuu pieni Formula-video.
Tuotantovuosi 2008 – Kesto: 12min 29s
YouTube
James Bond -elokuvat täyttivät 45 vuotta kesällä 2007. Tämän kunniaksi teimme StopMotion-tehosteilla videon, jossa on jotain tuttua jokaisesta Bond-leffasta.
Tuotantovuosi 2007 – Kesto: 3min 33s
YouTube
Karl Gatherfood on palannut ja nyt mukana on myös hänen serkkunsa Tri Mad Efeces. Kaveruksilla on hieman ongelmia erään kidutukseen reagoimattoman panttivangin kuulustelemisessa.
Tuotantovuosi 2007 – Kesto: 4min 19s
YouTube
“Liian hapokasta” KastleVanian alati pitkittyvät kuvaukset tuottavat hapokkaita oheisvideoita.
Tuotantovuosi 2007 – Kesto: 1min 59s
YouTube
Assembly’06 messuille osallistuva teoksemme perustuu animaattorimme kirjoittamaan runoon. Pimentohaltija on saanut ritarin ansaan, pakoreittiä ei ole!
Tuotantovuosi 2006 – Kesto: 1min 22s
YouTube MPEG, 19 MB Video's homepage
“Sorry for the clipshow – have no fear we have stories for years…” Simpsonien tapaan HOViNET päätyi tekemään koostevideon, jossa vilkaistaan mitä tähän mennessä onkaan tehty.
Tuotantovuosi 2006 – Kesto: 4min 43s
YouTube
Edellinen video aiheuttaa kovan pettymyksen eräälle intoilevalle fanillemme. NES-klassikko CastleVania 1 on mukana myös.
Tuotantovuosi 2006 – Kesto: 6min 29s
YouTube
KastleVania 4 -videon kuvaukset kestävät vuosia. Tämä piene musavideo syntyi sattumalta.
Tuotantovuosi 2006 – Kesto: 1min 26s
YouTube
PC-peli Tom Clancy’s Rainbow Six innoitti meidät tekemään tarinan Le Gops -poliisijärjestön iskujoukoista.
Tuotantovuosi 2005 – Kesto: 2min 35s
YouTube
Tupakointi tappaa ja lisäksi se aiheuttaa tuhansilla haitallisilla aineillaan paljon kärsimystä käyttäjälleen tämän lyhennetyn elämän aikana. Tupakka on myös aina vaarallista ympäristölle ja ympärillä oleville kanssaihmisille. Assembly ’05 videomme kertoo Sepon kurjan tarinan.
Tuotantovuosi 2005 – Kesto: 4min 58s
YouTube MPEG, 84 MB
Vuorossa on parodiaa The Sims -pelistä. The Gubbes imitoi tunnettua pelisarjaa ja useampi luuli tällaisen LEGO-pelin olevan tulossa oikeasti myyntiin.
Tuotantovuosi 2005 – Kesto: 2min 40s
YouTube
Gatherfood on täällä taas, eikä hän voi sietää kadulla tanssivia idiootteja.
Tuotantovuosi 2005 – Kesto: 35s
YouTube
Rasistinen eskimo tappaa naapurin maahanmuuttajan ruohonleikkurilla.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 1min 28s
YouTube
LGR on leikattu versio TMWKMO:sta. Tämä versio tehtiin Assembly ’04 messuille.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 4min 59s
(Xaramagnan tarinan 5. osa) Toimintaseikkailu, jossa kryo-jäässä uinunut agentti 007 kohtaa jälleen Xaramagnan tai hänen päänsä, sillä superroisto menetti vartalonsa hain kitaan edellisessä jaksossa. Mukana myös Le Gops -järjestö ja ulkomailta saapunut vahvistus, 008.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 32min 25s
YouTube
Suomalainen Max Payne PC-peli saa nyt LEGO-versionsa. Roistot kohtaavat Le Gopsien yhden miehen armeijan kun Maks Pein jyrää heidät.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 2min 1s
YouTube
Xaramagnan tarinan 4. osa kertoo kuinka Mago Lefia haluaa ostaa varastetut timantit ja samaan aikaan Xaramagna suunnittelee kostoa Gatherfoodille.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 4min 59s
YouTube
Postman Pat tekee paluun huumeidenvastaisena pommittajana.
Tuotantovuosi 2004 – Kesto: 45s
YouTube
LEGO-robottien taistelua. Videosta voi todeta vain, että olisi saanut jäädä tekemättä. Surkea esitys.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 3min 05s
YouTubeMPEG-lataukset
Testivideo jään käyttämisestä animaatiossa. Mukana myös Le Gops -joukot ja Gatherfood.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 32s
YouTubeMPEG-lataukset
Lyhyt alkoholinvastainen video.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 22s
YouTubeMPEG-lataukset
Gatherfood saa kutsun timanttikeikalle, jossa ahneus ja häijyys palkitaan. Xaramagnan tarinan 4/5 osa.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 1min 44s
YouTube
HOViNET teamin tunnetuimpia animaatioita katsojien määrässä! Postman Pat in LEGO – se vetoaa kansaan.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 1min 37s
YouTube
Lyhytanimaatio, jossa Mago Lefia murhaa satunnaisen ohikulkijan.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 38s
YouTube
Kertomus Simo Bellmountin viimeisestä matkasta. Tämän tarinan piti päättää KastleVania muodostaen siitä trilogia, mutta neljännen osan tullessa tämä video editoitiin uudelleen ja muokattiin sopimaan KastleVanian tarinajatkumoon.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 7min 40s
YouTube
Tunnettu seikkailija Simo Bellmount lähtee toistamiseen taistelemaan Lordi Trakulaa vastaan. Apuna tällä kertaa myös Anti-magia talismaani ja Welho.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 9min 6s
YouTube
Vanian maa, seikkailija Simo ja pahis Trakula. Siinä ainekset ensimmäiselle suoraviivaisesti etenevälle KastleVanialle.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 2min 30s
YouTube
Xaramagnan tarinan 2. osa kertoo agentti 008:n tarinan, kun tämä hälytetään apuun Xaramagna-jahtiin.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 7min 17s
YouTube
Testivideo, jossa asevaras saa lentokentällä keskiaikaisen kohtalon.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 38s
YouTubeMPEG-lataukset
Testivideo, jossa moottorisahaa käytetään sovelletusti.
Tuotantovuosi 2003 – Kesto: 34s
YouTubeMPEG-lataukset
Professori Bictron keksii aikakoneen, mutta petollinen kollega Dr. Micron sotkee Mafian mukaan kuvioihin. Tämä oli ensimmäinen pitkä animaatiomme ja se yritti liian paljon, liian varhain.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 9min 10s
YouTube
Testi, jossa kokeiltiin sujuvampaa kävelyanimaatiota.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 26s
YouTubeMPEG-lataukset
Le Gops -poliisijärjestö jahtaa ryöstäjää ja kehittyy piiritystilanne. Mukana myös robocop ja mysteerinen sithin rekkamies.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 1min 29s
YouTubeMPEG-lataukset
Xaramagnan tarinan 1. osa. Terroristi Xaramagna riehuu veripäissään LeGorin pikkukylässä ja paikalle rientää tähtiagentti 007.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 2min 17s
YouTubeMPEG-lataukset
Karl Gatherfood, tuo omituinen haalaripukuinen murhamies tavataan ensi kertaa työssään.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 1min 1s

(YouTube vaihtanut musiikin videoon, MPEG-tiedoston lataamalla voit katsoa alkuperäisen version ääninäyttelyllä)
YouTubeMPEG, 12 MB
24.7.2002 teimme ensimmäisen ns. virallisen animaation, vaikka kovin paljon testiltä tämäkin näyttää…
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 48s
YouTubeMPEG-lataukset
Testivideo, jossa vielä tuntemattomat hahmot ajavat kolarin.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 28s
YouTubeMPEG-lataukset
HOViNET team aloitti toimintansa kesällä 2002 näiden testivideoiden myötä.
Tuotantovuosi 2002 – Kesto: 52s
YouTubeMPEG-lataukset